Spennende nyheter i 2020

RUSTICO Håndtak og Knotter.ScalaBad_logo_web
Nye lekre Håndtak og Knotter til vår COMO-serie i eloksert aluminium.
Rustico leveres i fargene: Matt Sort, Matt Gull, Matt Sølv og Antikk

.

 

NYE COMO-FARGER!
Lekre Supermatt Oliven Grønn og Amerikansk Valnøtt er våre nye farger til COMOserien i år. Nå er det hele 24 x Farger og 3 x Design å velge i!

 

ELBA Glass servanter – Ingen fingermerker!
Vi har utviklet våre egne servanter Elba i samarbeid med en av våre fabrikker. Med en Patentert Termoforming og prosess er disse servantene helt unike! Elba i Matt Hvit og Matt Sort Glass får du i bredde 60 og helt opp til 180 cm.

 

Mange nye frittstående servanter!
Se utvalget!!!

 

LECCE – 3-delt designspeil!
Se vår flotte Speil serie Lecce! Den er 3-delt så du kan se deg fra flere kanter! Lecce leveres i breddene 120 og 150 cm.

 

MONOPOLI – speilserie med Magnet og Sorte Boxer
Monopoli speilserien har integrerte magneter slik at du selv kan velge hvor du vil ha Boxene. Backlight lyser pent opp rundt hele speilen. Monopoli kommer i breddene 60, 90, 120, 150 og som Helfigur speil.

264A9321_3x60_main

 

TIVOLI – RUND SPEIL – NÅ OGSÅ I 130 CM!
Vår populære Tivoli – Rund Speil er nå også tilgjengelig i 130 scm om ruver og gir et flott uttrykk! .
TiVOLi fåes nå i: 35 – 60 – 75 – 90 – 110 og 130 cm

 

BRiNDiSi – Dobbelspeil med ramme
Lekker og morsom variant med Matt Hvit eller Matt Sort Ramme. Backlight LED-belysning rundt hele speilen. Kommer i breddene 90, 120 og 150 cm.

.

 

PALINURO – Designspeil med hylle
Design speil med Matt Sort oval ramme og Hylle som gir et løft på badet. Underlys og Sidefelter med LED belysning. Palinuro leveres i breddene 60, 90 og 120 cm.

 

PALINURO – Designspeil med hylle

SMINKESPEIL – med Magnet
Vi har laget et Sminkespeil med Magnet for vår Speilserie Monopoli. Med denne kan du feste sminkespeilet hvor høyt eller lavt du selv ønsker. Forstørrelse x5. Scala Sminkespeil er Ladbar, og det er LED-belysning rundt hele speilen.