Om oss

Scala Bad – 20 år som importør / grossist av baderom.

Vi i Scala Bad designer våre egne produkter med unike løsninger!
Det er gjerne ved kjøkkenbordet på Scala Bad AS våre ideer og designløsninger ser dagens lys for første gang. Designteamet tegner og utvikler produktene fra A-Å. Vår inspirasjon kommer fra designets hjemland Italia, hvor eleganse og funksjonalitet går hånd i hånd.

Det å være importør, designer og utvikler av baderomsmøbler, speil, speilskap, servanter og badekar krever god innsikt og forståelse av kundenes ønsker og behov. Det å forstå kunden er, og har alltid vært et overordnet mål. Vi kaller det en investering i fremtiden med form og funksjonalitet! Det å fornye badet er for mange en stor investering og et innhogg i lommeboken.

Vår langsiktige strategi er gjennom merkevaren Scala Bad, å sette fokus på høy kvalitet, moderne design og gode løsninger til badet. Og ikke minst til riktig pris! Vi er opptatt av deg! Vår fremtid avhenger av at du er fornøyd! Vi ligger sentral beliggende for hele Østlandet – på Åros i Asker Kommune og er lett tilgjengelig for all transport av varer herfra og ut i vårt langstrakte land.

Med vårt nye kontor og lager-/ logistikk bygg på Røyken Næringspark er vi godt rustet for fremtiden og gleder oss til utviklingen videre sammen med dere!

 

for FORBRUKER:

Se vårt store utvalg under Produktsidene her

Vil du vite mer om våre produkter eller bestille varer – Ta kontakt med din nærmeste Forhandler – se vår forhandlerliste her.
For andre henvendelser: post@scalabad.no

 

for våre FORHANDLERE:

Har du som Forhandler spørsmål om våre produkter, ordre eller trenger hjelp til noe, er du velkommen til å ringe Scala Bad AS på telefon 32 82 22 70 eller send oss gjerne en mail: post@scalabad.no. Alle ordre fra forhandlere sendes mail: ordre@scalabad.no

Du kan også kontakte en av oss direkte:

Robert Torp Halvorsen, på telefon 907 23 144 eller mail: robert@scalabad.no

 

Kontor og Lager:

Scala Bad AS – Vekstveien 5A – Røyken Næringspark, 3474 Åros – Tlf.: 32 82 22 70